Wat is de BlowDryBar

De BlowDryBar van SMILEkappers is een nieuw en uniek concept! SMILEkappers biedt je de gelegenheid om na het wassen en knippen zelf je haar te föhnen en te stylen bij de BlowDryBar. We snappen het best als onze klanten deze nieuwe zelfservice prettig vinden en daarom bieden we je deze mogelijkheid. Je hoeft zo niet met nat haar over straat en daarnaast biedt de BlowDryBar nog een voordeel: je leert zelf je haar stylen met hulp en advies van professionals. En wil je toch liever je haar door onze haarstylisten laten stylen? Dat kan natuurlijk ook. Met een kleine toeslag doen wij het voor je. Jij bepaalt bij ons helemaal zelf wat je wilt.

Zelf je haar stylen

Je pas geknipte coupe kun je hier niet alleen even drogen, maar je kunt deze ook meteen zelf leren stylen met de producten die voor je klaarstaan. Je kunt hiervoor gebruik maken van de modernste föhns en stijltangen, krultangen en borstels en van de MATRIX haarproducten Dat is dus het concept van de BlowDryBar van SMILEkappers. Kan het nog klantvriendelijker?

Hulp en advies van hairstylisten

Als je plaatsneemt bij de BlowDrybar, geven de hairstylisten je eerst persoonlijk advies over de manier waarop je je nieuwe kapsel het beste kunt drogen en welke producten voor jou het meest geschikt zijn om mee te werken. Daarnaast kun je gebruik maken van de iPad voor informatie over de producten en om je van tips, trucs en inspiratie te voorzien.