Smilekappers Krimpen ad IJssel

Adresgevens

Raadhuisplein 122
2922 AL Krimpen ad IJssel
Tel: 0180-763823

Reserveer nu
Routebeschrijving
Prijzen

Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   09:00 – 17:30 uur
Woensdag   09:00 –17:30 uur
Donderdag   09:00 –17:30 uur
Vrijdag   09:00 – 20:00 uur
Zaterdag   09:00 – 16:00 uur
Zondag   Gesloten

Ons team

Charlotte

Ik ben Charlotte, ik werk met veel plezier en mijn passie is om mensen mooi en blij te maken! Ik hou ervan om mooie kleuren te creëren en strakke kapsels te knippen!

Debbie

Ik ben Debbie, fohnen en kleuren is mijn passie. Ik zorg ervoor dat je helemaal top top de zaak uit loopt!

Demi

Ik ben Demi! Het volgen van de nieuwste trend kleuren en coupes inspireert mij! Dit vind ik tof om toe te passen aan het kapsel

Tessa

Ik ben Tessa! Voor strakke kapsels kom je naar mij, dat maakt mij erg blij!

SMILEkappers in Krimpen ad IJssel

In november 2017 is de zesde SMILEkappers geopend in Krimpen ad IJssel. De kapper in Krimpen ad Ijssel Je vindt ons midden in het centrum van Krimpen,  in de drukbezochte Crimpenhof. Ruime parkeergelegenheid vind je op de aangrenzende parkeerterrein. Ben jij al langs geweest? Lees ook het nieuwsbericht: SMILEkappers opent kapsalon in Krimpen.

Over SMILEkappers Krimpen ad IJssel

SMILEkappers in Krimpen ad IJssel is een onderdeel van een jonge en professionele kappersorganisatie. Op diverse locaties in Nederland werken wij met een vernieuwend concept. Door onze heldere en transparante prijzen weet je altijd precies wat de behandeling kost en zo betaal je nooit teveel. Je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding en bent welkom zonder afspraak. Bovendien kun je als je dat wilt ook zelf je haar föhnen en stylen bij de BlowDryBar. Onze professionele haarstylisten helpen je graag en geven je tips.

 Kennismaken met dé kapper in Krimpen ad IJssel

Nieuwsgierig geworden naar SMILEkappers? Kom dan kennismaken met dé kapper in Krimpen ad IJssel. Wij zijn zowel een dameskapper als een herenkapper en ook kinderen zijn welkom. Voor slechts 18,50 euro kun je je haar laten knippen door professionele haarstylisten. Kom zelf ervaren waarom ons concept zo uniek is. En waarom zoveel mensen in korte tijd hebben ontdekt dat wij doen wat we beloven, dat je echt niet meer hoeft te betalen voor een hele goede coupe en daarom blijven terugkomen. Een afspraak is niet nodig. We zorgen ervoor dat je met een glimlach naar buiten gaat.