Vacatures bij SMILEkappers

Wil jij werken in een relaxte werkomgeving met fijne collega’s én klanten die altijd blij zijn omdat ze verrassend voordelig uit zijn met hun behandeling en de kwaliteit die we leveren, dan zijn wij dé kapper waar je wilt werken! We belonen je inzet met een goed salaris én een bonus. Je weet precies waar je aan toe bent en goed is goed. We zijn flexibel met werktijden en zoeken altijd een oplossing in plaats van de confrontatie. We vragen aan jou dat je oprecht gemotiveerd bent en echt service,- en klantgericht werkt, logisch toch?

Wil je starten in het kappersvak, als junior stylist of als carrière-switch? Wij betalen jouw opleiding!
We leggen je in een persoonlijk gesprek graag uit wat de mogelijkheden zijn!

 

Over SMILEkappers

SMILEkappers is een nieuwe snelgroeiende en professionele kappersorganisatie met salons op diverse locaties in Nederland. Wij bieden een fris en revolutionair concept. Onze prijzen zijn helder en transparant. De klant weet vooraf precies wat hij kwijt is en betaalt nooit teveel. De prijs-kwaliteitverhouding bij SMILEkappers is uitstekend en men kan terecht zonder afspraak. De klant kan bij ons bovendien zelf zijn haar föhnen en stylen bij de BlowDryBar. Natuurlijk geef jij daar tips en professioneel advies over. Je gaat werken met de geweldige haarproducten van Matrix, de meest gebruikte producten in Amerika die ook hier snel aan populariteit winnen.

Werken bij SMILEkappers

Werken bij SMILEkappers betekent werken in een team van professionele haarstylisten. Wij zijn voor uiteenlopende functies altijd op zoek naar gedreven mensen met passie voor het kappersvak. Een goede en gezellige sfeer vinden wij belangrijk. Zowel in de omgang met je collega’s als met de klant. Je krijgt bij ons ruimschoots de kans jezelf te ontwikkelen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en de laatste trends op het gebied van producten om te kleuren, knippen en stylen? Bij SMILEkappers volg je regelmatig trainingen, waardoor jouw kennis altijd up-to-date is. Ons doel is dat iedere klant met een tevreden glimlach de deur uit gaat. Ben jij klantgericht en is dit ook jouw ambitie? Dan willen we je graag leren kennen.

FRANCHISEN
Heb jij interesse in onze formule en ambitie om jouw eigen SMILE kapper te starten?
LEUK! Neem vrijblijvend contact met ons op, we leggen je precies uit hoe ’’simpel’’ franchisen bij SMILE kappers is. Één ding weet je zeker, je krijgt -veel- enthousiaste klanten die blij zijn met de prijs/kwaliteit verhouding van SMILE kappers! We begeleiden je vaktechnisch en cijfermatig, samen maken wij een groot succes van jouw eigen SMILE salon.
(heb je al een eigen salon maar wil je meer klanten en dus succes, ook dan is SMILE KAPPERS een goede formule, we werken met vaste lage FEE’s, hoge korting op de inkoop van MATRIX en lage investeringen om je salon een ‘’SMILE’’ salon te maken!)

Klik op de onderstaande link voor het overzicht van onze openstaande vacatures.
Hier vind je ook meteen meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Actuele vacatures per locatie

Klik op de onderstaande link voor het overzicht van vacatures bij jou in de buurt. Hier vind je ook meteen meer informatie over de sollicitatieprocedure.

  Naam*:

  E-mail*

  Telefoonnummer*:

  Locatie*:

  Functie:

  Motivatie:

  Upload je CV:

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.