Kleur trends 2021

Balayage:
Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights. Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet zo snel meer druk te maken over uitgroei.

Honeyblond:
Voor blondines wordt 2021 een topjaar, want ze hebben de keuze uit maar liefst drie verschillende haarkleuren en honeyblond is er daar eentje van. Deze zachte, blonde kleur straat vrijwel iedereen en vraagt ook om weinig onderhoud.

Money Pieces:
In de jaren 90 waren opvallende highlights al erg populair en in 2021 maakt deze trend alvast een comeback. De durvers onder ons kiezen best voor tinten die een beetje contrasteren, maar ook als je wat dichter bij je natuurlijke haarkleur wil blijven, kan je de trend een keertje proberen.

Glanzend zwart:
Dames met zwart haar halen in 2021 inspiratie bij de Kardashians. Glanzend zwart haar is komend jaar namelijk ontzettend populair. Gebruik zeker ook een shampoo voor glanzend haar of een glansspray voor extra effect.

Bronde:
Nieuwe haarkleur, maar wel eentje die makkelijk te onderhouden is? Dan is het zogenaamde bronde iets voor jou. De naam zegt het eigenlijk al zelf, want deze haarkleur gaat een mix van blonde en bruine tinten combineren. Ideaal voor wie niet om de zes weken naar de kapper wil en het is ook nog eens de perfecte haarkleur om de overgang van winter naar zomer mee te maken.

IJsblond:
Hoe lichter, hoe liever? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ijsblond is een van de haarkleurtrends voor blondines in 2021. Vraag aan je kapper om bovenaan iets meer dimensie te creëren door je eigen haarkleur te combineren met een tint die iets lichter is. Onderaan mag het resultaat gerust wat lichter zijn! Tip: gebruik zeker op regelmatige basis een silver shampoo om te voorkomen dat je lokken een gele schijn krijgen.