Matrix producten voor kleuren, wassen en verzorgen

Ken jij de geweldige Matrix haarverzorgingsproducten al? Om je haar te kleuren, wassen of verzorgen? Bij SMILEkappers werken we uitsluitend met deze geweldige producten. Matrix is op dit moment de nummer 1 in salons in Amerika. Maar ook in andere landen kom je het steeds vaker tegen. Inmiddels hebben vele kappers wereldwijd gekozen voor Matrix als hun professionele partner. Ook wij zijn een groot fan en dat is niet voor niets!

Haar wassen en verzorgen

Matrix kent twee verschillende verzorgingslijnen: Matrix Biolage en Matrix Total Results.

Matrix Biolage

De unieke verzorging van Matrix Biolage moet je gewoon zelf ervaren. De complete lijn van natuurlijke producten biedt een oplossing voor elk haartype. Het is gemakkelijk in gebruik en geeft altijd een perfect eindresultaat. De heerlijke producten met frisse geuren bieden je keer op keer een echte wellnessbeleving!

Matrix Total Results

De producten van Matrix Total Results zijn een doorbraak in professionele haarverzorging. Met 5 gespecialiseerde systemen bieden ze voor elke haarbehoefte een passende oplossing. Zowel in bij de kapper als thuis. De producten staan garant voor hoge kwaliteit en hebben een aantrekkelijke prijs. Elke dag een perfecte kapperslook: makkelijk, snel én voordelig!

 Haar kleuren

Wil je je haar kleuren, een paar highlights of de kleur opfrissen? Matrix heeft voor al jouw kleurwensen een aantal professionele producten waar wij graag mee werken omdat het resultaat altijd verbluffend is.

Matrix Highlights

Matrix Highlights zijn ideaal om het haar wat lichter en helderder te maken of om multidimensionale effecten te creëren. Een koele of zonnige look het hele jaar door? Dan zijn Highlights misschien wel iets voor jou.

Matrix Demi Permanent

Dit is een schitterende haarkleuring (zonder ammoniak) die voor zeer veel toepassingen geschikt is. Het versterkt of verandert de kleurtoon, verfrist de permanente kleur, corrigeert kleur en bovendien herstelt en beschermt het je haar.

Matrix Permanent

Deze permanente crème-haarkleuring heeft een verzorgend complex voor rijke, stralende kleuren. Het is ook perfect om het haar te verhelderen. De resultaten van deze kleuring zijn nauwkeurig en goed te voorspellen. Voor als je haar wilt laten kleuren maar niet van verrassingen houdt!

Haar stylen

Hoe wil jij je haar stylen? Matrix heeft altijd het juiste product voor de perfecte styling van elk kapsel en elk haartype. Matrix Style Link bestaat uit maar liefst 12 haarstylingproducten en 3 boosters, waarmee je oneindig looks kunt creëren.