Smilekappers Waddinxveen

Adresgevens

Dorpstraat 19
2742 AP Waddinxveen
tel: 0182 717171

Reserveer nu
Routebeschrijving
Prijzen

Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   09:00 – 17:30 uur
Woensdag   09:00 – 17:30 uur
Donderdag   09:00 – 17:30 uur
Vrijdag   09:00 – 17:30 uur
Zaterdag   08:00 – 13:00 uur
Zondag   Gesloten

Ons team

Ons team volgt

Ons team volgt snel!

De kapsalon van SMILEkappers, de kapper in Waddinxveen is gevestigd in Winkelcentrum ’t Fort. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan snel langs! Laat je aangenaam verrassen door onze prijzen en het concept. Onze hairstylisten verwelkomen je graag! Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid aanwezig rondom de salon. Lees ook het nieuwsbericht: SMILEkappers opent kapsalon in Waddinxveen.

Over SMILEkappers Waddinxveen

SMILEkappers in Waddinxveen is een onderdeel van een jonge en professionele kappersorganisatie. Op diverse locaties in Nederland werken wij met een vernieuwend concept. Door onze heldere en transparante prijzen weet je altijd precies wat de behandeling kost en zo betaal je nooit teveel. Je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding en bent welkom zonder afspraak. Bovendien kun je als je dat wilt ook zelf je haar föhnen en stylen bij de BlowDryBar. Onze professionele haarstylisten helpen je graag en geven je tips.

 Kennismaken met dé kapper in Waddinxveen

Nieuwsgierig geworden naar SMILEkappers? Kom dan kennismaken met dé kapper in Waddinxveen. Wij zijn zowel een dameskapper als een herenkapper en ook kinderen zijn welkom. Voor slechts 18,50 euro kun je je haar laten knippen door professionele haarstylisten. Kom zelf ervaren waarom ons concept zo uniek is. En waarom zoveel mensen in korte tijd hebben ontdekt dat wij doen wat we beloven, dat je echt niet meer hoeft te betalen voor een hele goede coupe en daarom blijven terugkomen. Een afspraak is niet nodig. We zorgen ervoor dat je met een glimlach naar buiten gaat.