Smilekappers Zoetermeer

Adresgevens

Schepenenveld 4
2722 RB Zoetermeer
Tel: 079-8200886

Reserveer nu
Routebeschrijving
Prijzen

Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   09:00 – 17:30 uur
Woensdag   09:00 – 17:30 uur
Donderdag   09:00 – 17:30 uur
Vrijdag   09:00 – 17:30 uur
Zaterdag   09:00 – 16:00 uur
Zondag   Gesloten

Ons team

Stacy

Hier komt binnenkort een stukje tekst over mijzelf te staan!

Djemilah

Hier komt binnenkort een stukje tekst over mijzelf te staan!

Gamze

Hier komt binnenkort een stukje tekst over mijzelf te staan!

Kapper in Zoetermeer

In mei 2017 is de tweede SMILEkappers geopend in Zoetermeer. De kapper in Zoetermeer. Je vindt ons midden in het centrum van Zoetermeer,  in de drukbezochte Nieuwe-Marktpassage en naast de Halfords. Ruime parkeergelegenheid vind je in de aangrenzende parkeergarage. Ben jij al langs geweest? Lees ook het nieuwsbericht: SMILEkappers opent kapsalon in Zoetermeer.

Over SMILEkappers Zoetermeer

SMILEkappers in Zoetermeer is een onderdeel van een jonge en professionele kappersorganisatie. Op diverse locaties in Nederland werken wij met een vernieuwend concept. Door onze heldere en transparante prijzen weet je altijd precies wat de behandeling kost en zo betaal je nooit teveel. Je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding en bent welkom zonder afspraak. Bovendien kun je als je dat wilt ook zelf je haar föhnen en stylen bij de BlowDryBar. Onze professionele haarstylisten helpen je graag en geven je tips.

 Kennismaken met dé kapper in Zoetermeer

Nieuwsgierig geworden naar SMILEkappers? Kom dan kennismaken met dé kapper in Zoetermeer. Wij zijn zowel een dameskapper als een herenkapper en ook kinderen zijn welkom. Voor slechts 18,50 euro kun je haar laten knippen door professionele haarstylisten. Kom zelf ervaren waarom ons concept zo uniek is. En waarom zoveel mensen in korte tijd hebben ontdekt dat wij doen wat we beloven, dat je echt niet meer hoeft te betalen voor een hele goede coupe en daarom blijven terugkomen. Een afspraak is niet nodig. We zorgen ervoor dat je met een glimlach naar buiten gaat.