Smilekappers

SMILEkappers – Dé kapper!

SMILEkappers is een snelgroeiende professionele kappersorganisatie met diverse trendy salons in Nederland. SMILEkappers is dé kapper met een fris en revolutionair concept. Wat mag je van ons verwachten?

  • We werken met heldere en transparante prijzen.
  • Je weet wat je kwijt bent en betaalt nooit teveel.
  • Je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding.
  • Je bent welkom zonder afspraak.
  • Je kunt zelf je haar föhnen en stylen in de BlowDryBar.

Knippen zonder afspraak

Je wilt toch gewoon binnen kunnen lopen wanneer je haar niet goed zit? Wij vinden knippen zonder afspraak heel gewoon; bij ons ben je altijd welkom! Door de samenstelling van ons team en ons unieke concept hoef je bij SMILEkappers nooit lang te wachten. Neem gerust plaats in onze mooie salon en je wordt snel geholpen.

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

SMILEkappers is de kapper met de beste prijs-kwaliteitverhouding, dat garanderen we je! Nergens krijg je zoveel waar voor je geld. Dat we werken met vaste lage prijzen gaat bij ons niet ten koste van de kwaliteit die de haarstylisten leveren of van de haarproducten die we gebruiken. Hoe dat kan? Dat zou je gewoon eens zelf moeten komen ervaren!

Heldere en transparante prijzen

Onze prijzen staan vast en worden duidelijk omschreven. Er zitten geen addertjes onder het gras en je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Zo kun je zelf goed bepalen welke behandeling je wilt en kom je later niet voor verrassingen te staan. We kennen bijvoorbeeld geen toeslag voor dik of lang haar; wassen en knippen kost bij ons altijd maar 18,50 euro!

Professionele haarstylisten

Het team van professionele haarstylisten van SMILEkappers is goed opgeleid, ervaren en leuk! Ze zijn op de hoogte van de verschillende technieken, trends en producten om te kleuren, te knippen en te stylen. Ze volgen regelmatig trainingen, waardoor hun kennis altijd up-to-date is. Hun streven is jou met een glimlach de deur uit te laten gaan.

Geweldige haarproducten van Matrix

De Matrix haarproducten die wij gebruiken zijn de beste en meest gebruikte producten in Amerika. Maar ook hier worden ze steeds populairder. De Matrix producten zijn geweldig om mee te werken en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En dat past heel goed bij ons concept. De combinatie van prijzen, haarstylisten en haarproducten is bij SMILEkappers echt onverslaanbaar!

Dameskapper en herenkapper

Onze ervaren haarstylisten knippen zowel dames als heren volgens de laatste trends. Een dameskapper en herenkapper onder één dak met voor iedereen hetzelfde concept en dezelfde lage prijzen. Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom!

Knippen, kleuren en verzorgen

Of je nu bij ons komt om je haar te laten wassen en knippen, je haar wilt laten kleuren en in model föhnen, of enkele folies wilt voor een paar highlights; het is allemaal mogelijk. Kijk maar eens op onze prijslijst wat we allemaal voor je kunnen doen, dan zie je ook meteen precies wat het kost. Wel zo eerlijk vinden wij.

Blow Dry Bar

Als je na het wassen en knippen liever zelf je haar wilt föhnen, dan hebben wij iets nieuws voor je! Bij onze BlowDryBar kun je zelf aan de slag met het stylen en föhnen van je haar. En natuurlijk krijg je daarbij advies van jouw hairstylist. Neem gezellig plaats, het kost niets!

× Vraagje of hulp met je afspraak? App ons!