SMILEkappers – Dé kapper!

’SMILE KAPPERS is dé no nonsens kapper met diverse salons. ’Met duidelijke knip prijzen, voordelige kleurpakketten en écht goede kappers die naar je luisteren ben je gegarandeerd BLIJ met je coupe en kleur en de prijs die je afrekent!

Wie wij zijn

‘’SMILE KAPPERS’’ is:

  • Nieuw, trendy, betaalbaar en eerlijk
  • Lekker duidelijk en no nonsens
  • Echt gemotiveerd om jou blij te maken

 

knippen zonder afspraak én ONLINE je plek reserveren!
zonder afspraak: op de schermen in onze etalage zie je direct of we meteen tijd hebben om je te knippen. Natuurlijk kun je ook naar binnen lopen, dan boeken we je in op het eerstvolgende moment.
online reserveren: een plek reserveren op het moment dat het jou uitkomt, eenvoudig via ‘’online reserveren’’.
Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken, dit is vooral handig als je ook een uitgebreide kleuring wilt in combinatie met knippen!

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

SMILEkappers is de kapper met de beste prijs-kwaliteitverhouding, dat garanderen we je! Nergens krijg je zoveel waar voor je geld. Dat we werken met vaste lage prijzen gaat bij ons niet ten koste van de kwaliteit die de haarstylisten leveren of van de haarproducten die we gebruiken.

Goed geknipt, een mooie kleur, altijd voor een verassend voordelige prijs, die we uiteraard ook met je bespreken, zeker bij een uitgebreide behandeling!

Heldere en transparante prijzen

Onze prijzen staan vast en worden duidelijk omschreven. Er zitten geen addertjes onder het gras en je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Zo kun je zelf goed bepalen welke behandeling je wilt en kom je later niet voor verrassingen te staan. We kennen bijvoorbeeld geen toeslag voor dik of lang haar; wassen en knippen kost bij ons altijd maar 18,50 euro!

Professionele haarstylisten

Het team van professionele haarstylisten van SMILEkappers is goed opgeleid, ervaren en leuk! Ze zijn op de hoogte van de verschillende technieken, trends en producten om te kleuren, te knippen en te stylen. Ze volgen regelmatig trainingen, waardoor hun kennis altijd up-to-date is. Hun streven is jou met een glimlach de deur uit te laten gaan.

Geweldige haarproducten van Matrix

is het NR1 kappersmerk in Amerika en verovert razendsnel Europa!
verzekerd met alle  ingrediënten.de kleuren en kleur-toners zijn trendy en blijven lang mooi, uiteraard is de kwaliteit van je haar goed. De combinatie van prijzen, haarstylisten en haarproducten is bij SMILEkappers echt onverslaanbaar!

Dameskapper en herenkapper

SMILE is er voor iedereen, onze kwaliteit en prettige tarieven én kleurkennis zorgen er voor dat we veel klanten hebben die al jaren vaste klant zijn, mond op mond reclame doet de rest!

Knippen, kleuren en verzorgen

Of je nu bij ons komt om je haar te laten wassen en knippen, je haar wilt laten kleuren en in model föhnen, of enkele folies wilt voor een paar highlights; het is allemaal mogelijk. Kijk maar eens op onze prijslijst wat we allemaal voor je kunnen doen, dan zie je ook meteen precies wat het kost. Wel zo eerlijk vinden wij.

Blow Dry Bar

Als je na het wassen en knippen liever zelf je haar wilt föhnen, dan hebben wij iets nieuws voor je!
Dit maakt ons echt bijzonder: als jij t liefst zelf je haar droogt of fohnt kun je gratis terecht in onze Blow Dry Bar, waar je gratis stylingproducten kunt gebruiken om je haar in model te brengen, uiteraard met onze tips en tricks!