Smilekappers Gouda

Adresgevens

Nieuw-Marktpassage 8
2801 HV Gouda
Tel: 0182-820389

Reserveer nu
Routebeschrijving
Prijzen

Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   09:00 – 17:30 uur
Woensdag   09:00 – 17:30 uur
Donderdag   09:00 – 20:30 uur
Vrijdag   09:00 – 17:30 uur
Zaterdag   09:00 – 17:00 uur
Zondag   Gesloten

Ons team

Anouk

Hoi ik ben Anouk, ik vind het leuk om mooie kleuren in het haar te maken en daar een mooie bijpassende coupe bij te knippen!

Bianca

Ik ben bianca een erg enthousiaste kapster die graag luistert naar uw wensen en u advies kan geven en vervolgens een mooie kleur maakt en de juiste coupe daarbij knipt.

Jessica

Ik ben Jessica, mijn passie is leuke vlotte kapsels knippen en met verschillende technieken weer een mooie kleur in het haar te maken. Zodat de klant met een smile de deur uit gaat.

Natascha

Hoi ik ben natascha, mijn passie voor het kappersvak ligt in het creatief bezig zijn met bijzondere kleurtechnieken en mooie kleuringen maken, hier geniet in elke dag weer van!

Kapper in Gouda

In mei 2017 is de tweede SMILEkappers geopend in Gouda. De kapper in Gouda. Je vindt ons midden in het centrum van Gouda,  in de drukbezochte Nieuwe-Marktpassage en naast de Halfords. Ruime parkeergelegenheid vind je in de aangrenzende parkeergarage. Ben jij al langs geweest? Lees ook het nieuwsbericht: SMILEkappers opent kapsalon in Gouda.

Over SMILEkappers Gouda

SMILEkappers in Gouda is een onderdeel van een jonge en professionele kappersorganisatie. Op diverse locaties in Nederland werken wij met een vernieuwend concept. Door onze heldere en transparante prijzen weet je altijd precies wat de behandeling kost en zo betaal je nooit teveel. Je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding en bent welkom zonder afspraak. Bovendien kun je als je dat wilt ook zelf je haar föhnen en stylen bij de BlowDryBar. Onze professionele haarstylisten helpen je graag en geven je tips.

 Kennismaken met dé kapper in Gouda

Nieuwsgierig geworden naar SMILEkappers? Kom dan kennismaken met dé kapper in Gouda. Wij zijn zowel een dameskapper als een herenkapper en ook kinderen zijn welkom. Voor slechts 18,50 euro kun je haar laten knippen door professionele haarstylisten. Kom zelf ervaren waarom ons concept zo uniek is. En waarom zoveel mensen in korte tijd hebben ontdekt dat wij doen wat we beloven, dat je echt niet meer hoeft te betalen voor een hele goede coupe en daarom blijven terugkomen. Een afspraak is niet nodig. We zorgen ervoor dat je met een glimlach naar buiten gaat.