Smilekappers Den Haag

Adresgevens

Laan van Meerdervoort 417
2563 AR Den Haag
Tel: 070-8200889

Reserveer nu
Routebeschrijving
Prijzen

Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   09:00 – 18:00 uur
Woensdag   09:00 – 18:00 uur
Donderdag   09:00 – 18:00 uur
Vrijdag   09:00 – 20:00 uur
Zaterdag   09:00 – 16:00 uur
Zondag   Gesloten

Ons team

Kevin

Hallo, ik ben Kevin! Het leuke aan het kappersvak vind ik om precies de juiste coupe en kleur te vinden die jou laten stralen!

Merel

Ik ben Merel. Het kappersvak is mijn passie en die wil ik graag met u delen voor een mooie kleur en coupe.

Kapper in Den Haag

Er is nu ook een SMILEkappers in Den Haag! Je bent van harte welkom om kennis te komen maken in onze nieuwe salon aan de Laan van Meerdervoort. De kapsalon grenst aan de Fahrenheitstraat, een zeer druk bezochte winkelstraat. Je vindt ons tegenover de ING-bank en op loopafstand van het metrostation. Lees ook het nieuwsbericht: SMILEkappers opent kapsalon in Den Haag.

Over SMILEkappers Den Haag

SMILEkappers in De Haag is een onderdeel van een jonge en professionele kappersorganisatie. Op diverse locaties in Nederland werken wij met een vernieuwend concept. Door onze heldere en transparante prijzen weet je altijd precies wat de behandeling kost en zo betaal je nooit teveel. Je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding en bent welkom zonder afspraak. Bovendien kun je als je dat wilt ook zelf je haar föhnen en stylen bij de BlowDryBar. Onze professionele haarstylisten helpen je graag en geven je tips.

 Kennismaken met dé kapper in Den Haag

Nieuwsgierig geworden naar SMILEkappers? Kom dan kennismaken met dé kapper in Den Haag. Wij zijn zowel een dameskapper als een herenkapper en ook kinderen zijn welkom. Voor slechts 18,50 euro kun je je haar laten knippen door professionele haarstylisten. Kom zelf ervaren waarom ons concept zo uniek is. En waarom zoveel mensen in korte tijd hebben ontdekt dat wij doen wat we beloven, dat je echt niet meer hoeft te betalen voor een hele goede coupe en daarom blijven terugkomen. Een afspraak is niet nodig. We zorgen ervoor dat je met een glimlach naar buiten gaat.