Smilekappers Zwijndrecht

Adresgevens

Oudeland 120
3335 VJ Zwijndrecht
Tel: 078-8200366

Reserveer nu
Routebeschrijving
Prijzen

Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   09:00 – 17:30 uur
Woensdag   09:00 – 17:30 uur
Donderdag   09:00 – 21:00 uur
Vrijdag   09:00 – 17:30 uur
Zaterdag   09:00 – 16:00 uur
Zondag   Gesloten

Ons team

Babette

Hoi ik ben Babette, Ik breng graag wat kleur in uw dag, zodat u met een mooi kapsel en een SMILE de zaak verlaat!

Kimberley K

Met liefde en passie voor mijn vak, iedereen weer netjes geknipt en gekapt naar buiten uiteraard, met wat gel of lak.

Kimberley S

Hoi ik ben kimberly, ik hou ervan om leuke uitdagende kleurtjes te maken met een leuk kapsel zodat u met een SMILE de deur uit gaat.

Robin

Met een SMILE een beetje verf een kwast een kam en een schaar maak ik voor u elke keer weer mooi haar. Mijn passie is kleuren & knippen dus kom u snel een keertje binnen wippen?

SMILEkappers in Zwijndrecht

SMILEkappers, de kapper  in Zwijndrecht vind je in het winkelcentrum Oudeland. In onze trendy salon is iedereen van harte welkom. Zonder afspraak. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig vlak voor de deur. Lees ook het nieuwsbericht: SMILEkappers opent kapsalon in Zwijndrecht.

Over SMILEkappers Zwijndrecht

SMILEkappers in Zwijndrecht is een onderdeel van een jonge en professionele kappersorganisatie. Op diverse locaties in Nederland werken wij met een vernieuwend concept. Door onze heldere en transparante prijzen weet je altijd precies wat de behandeling kost en zo betaal je nooit teveel. Je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding en bent welkom zonder afspraak. Bovendien kun je als je dat wilt ook zelf je haar föhnen en stylen bij de BlowDryBar. Onze professionele haarstylisten helpen je graag en geven je tips.

Kennismaken met dé kapper in Zwijndrecht

Nieuwsgierig geworden naar SMILEkappers? Kom dan kennismaken met dé kapper in Zwijndrecht. Wij zijn zowel een dameskapper als een herenkapper en ook kinderen zijn welkom. Voor slechts 18,50 euro kun je je haar laten knippen door professionele haarstylisten. Kom zelf ervaren waarom ons concept zo uniek is. En waarom zoveel mensen in korte tijd hebben ontdekt dat wij doen wat we beloven, dat je echt niet meer hoeft te betalen voor een hele goede coupe en daarom blijven terugkomen. Een afspraak is niet nodig. We zorgen ervoor dat je met een glimlach naar buiten gaat.