SMILEkappers: Dé kapper in Zwijndrecht

smilekappers2

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:30 uur
Woensdag 09:00 – 17:30 uur
Donderdag 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

SMILEkappers in Zwijndrecht

SMILEkappers, de kapper  in Zwijndrecht vind je in het winkelcentrum Oudeland. In onze trendy salon is iedereen van harte welkom. Zonder afspraak. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig vlak voor de deur. Lees ook het nieuwsbericht: SMILEkappers opent kapsalon in Zwijndrecht.

Over SMILEkappers Zwijndrecht

SMILEkappers in Zwijndrecht is een onderdeel van een jonge en professionele kappersorganisatie. Op diverse locaties in Nederland werken wij met een vernieuwend concept. Door onze heldere en transparante prijzen weet je altijd precies wat de behandeling kost en zo betaal je nooit teveel. Je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding en bent welkom zonder afspraak. Bovendien kun je als je dat wilt ook zelf je haar föhnen en stylen bij de BlowDryBar. Onze professionele haarstylisten helpen je graag en geven je tips.

Kennismaken met dé kapper in Zwijndrecht

Nieuwsgierig geworden naar SMILEkappers? Kom dan kennismaken met dé kapper in Zwijndrecht. Wij zijn zowel een dameskapper als een herenkapper en ook kinderen zijn welkom. Voor slechts 18,50 euro kun je je haar laten knippen door professionele haarstylisten. Kom zelf ervaren waarom ons concept zo uniek is. En waarom zoveel mensen in korte tijd hebben ontdekt dat wij doen wat we beloven, dat je echt niet meer hoeft te betalen voor een hele goede coupe en daarom blijven terugkomen. Een afspraak is niet nodig. We zorgen ervoor dat je met een glimlach naar buiten gaat.

 

× Vraagje of hulp met je afspraak? App ons!