De eerste SMILEkappers kapsalon in Zoetermeer
Als het aan SMILEkappers ligt, gaat iedereen de deur uit met een glimlach. Dat is in ieder geval het streven van deze jonge kappersorganisatie.

De eerste kapsalon opent SMILEkappers op donderdag 13 april een kapsalon in Zoetermeer. Met de opening van deze eerste kapsalon kunnen vanaf nu klanten in Zoetermeer profiteren van alle voordelen van het frisse en revolutionaire concept van SMILEkappers.

Knippen zonder afspraak en vaste lage prijzen

SMILEkappers is onderdeel van een professionele kappersorganisatie. Het concept is beslist uniek te noemen. De kapsalon werkt met vaste lage en transparante prijzen, zodat je altijd weet wat je kwijt bent en nooit teveel betaalt. SMILEkappers is zowel een dameskapper als een herenkapper. Bij de ervaren haarstylisten kun je terecht voor vrijwel ieder haarbehandeling, ook voor het kleuren van je haar. Zij begrijpen als geen ander dat je het liefst meteen naar de kapper wilt wanneer je haar niet meer lekker zit. Daarom kun je bij deze kapper je haar laten knippen zonder afspraak.

Maak kennis met de BlowDryBar

Uniek bij SMILEkappers is de BlowDryBar. Je kunt hier na de behandeling zelf je haar föhnen en stylen met de producten die voor je klaarstaan en met de hulp en het advies van professionele haarstylisten. Dit is overigens allemaal inbegrepen bij de lage vaste prijzen. Bij een bezoek aan deze kapsalon betaal je, indien je de BlowDryBar gebruikt, dus geen extra kosten voor het in model brengen van je nieuwe coupe. Want dat kun je hier als je wilt ook prima zelf doen!

Adres en openingstijden SMILEkappers in Zoetermeer

SMILEkappers – Croesinckplein 14 – Zoetermeer.

Openingstijden:

Di t/m Do 9.00 – 17.30

Vrij 9.00 – 18.00

Zat 9.00 – 16.00